Crea bij Kim

Creatief bezig zijn.
Dansen, Knutselen, Kinderfeestjes, Workshops.
(Bijna) alles kan bij Kim!

Over Kimberley

Hallo allemaal,

Ik ben Kimberley, 33 jaar jong en woon in Leeuwarden. Ik woon hier samen met mijn man, onze prachtige dochter, onze hond en onze kat. Al met al een gezellige bende dus.

Werk
Al sinds ik op de basisschool zat wist ik dat ik het onderwijs in wilde. Eerst trok het basisonderwijs mij vooral, maar uiteindelijk is de keus gevallen op voortgezet onderwijs. Ik sta drie dagen per week voor de klas op een middelbare school, ik verzorg daar lessen Nederlands, mentorles, ben dyslexiecoach en o.a. voorzitter van de leerlingenraad.
Ik heb ook een aantal jaren in een animatieteam op de camping gewerkt. Helaas heb ik daar nu geen tijd voor, maar ik heb er wel heel veel creatieve ervaring opgedaan.

Dansen
Als 11-jarige begon ik met dansles volgen. Jazzdance was de eerste stijl waarmee ik aanraking kwam, daarna volgden streetdance, hiphop, breakdance, modern en ballet. Jazzdance en modern zijn mijn sterkste stijlen. Daarom geef ik daar al jaren les in. Ik heb voor verschillende sportverenigingen gewerkt, maar ook workshops op basisscholen en andere locaties verzorgd. Daarnaast bedacht ik de dansen voor de musical van de middelbare school waar ik op werk. Ik heb verschillende cursussen en opleidingen op het gebied van dans gedaan en zit zelf ook op les, om zo geïnspireerd te blijven.

Creatief
Met een moeder als de mijne is het bijna niet mogelijk om niet van knutselen te houden. We zijn beide erg creatief, maar het leuke is, we gaan ondertussen elk verschillende kanten op met onze hobby's. Kaarsen gieten, zeep maken, kaarten maken, kleuren,diamond painten, naaien en het versturen van post zijn voorbeelden van mijn hobby's. Maar ik doe nog veel meer! 

Opleiding
Om mezelf te verbreden op het gebied van kinderen en misschien in de toekomst hierin zelf lessen te verzorgen of een praktijk te beginnen, doe ik op dit moment de opleiding tot Kindercoach.

Ik hoop dat je zo een beetje een beeld van mij hebt gekregen. Wil je meer weten, stuur dan even een berichtje naar: creabijkim@outlook.com of via het contactformulier.

Liefs,

Kimberley

p.s. waarom dan Crea bij Kim en niet Kimberley? Heel veel mensen noemen mij Kim, en daarnaast klinkt het gewoon leuker!