Crea bij Kim

Creatief bezig zijn.
Dansen, Knutselen, Kinderfeestjes, Workshops.
(Bijna) alles kan bij Kim!

Testimonials

Op deze pagina kan je terug vinden wat voorgaande klanten hebben gezegd over de producten en diensten die ze hebben afgenomen bij Crea bij Kim. 

Van: BSO's Dronrijp

Hallo,

In de zomervakantie van 2016 heeft "Crea bij Kim" voor ons een heel draaiboek aan leuke activiteiten gemaakt voor ons als "Rypster BSO's"

Volledig met materiaal en enthousiasme kwam Kimberley bij ons op de verschillende  locaties en wij hebben  hiervan genoten met de kinderen.

Allemaal leuke nieuwe knutsel ideeën, spelletjes en ook een dansworkshop!

Resultaat; ontzettend mooie knutselwerkjes, gezellige momenten en hele blije kindergezichtjes... Daar doen we het voor!

Het is zeker voor herhaling vatbaar!

Vriendelijke groeten Joke Dijkstra,

namens de drie BSO's van Dronrijp : BSO de St. Radbodus, BSO It Anker en BSO Op'e Romte 

Van: D. de Jager        24/2/2017

Een aantal maanden geleden heb ik een workshop pocketletter(schrift) bij Crea bij Kim gevolgd. Het was zeker heel geslaagd. Toen we kwamen kregen we wat drinken en wat lekkers. Daarna werd de workshop uitgelegd. Wat me opviel was de ongelooflijk hoeveelheid materiaal wat tot onze beschikking stond. We konden kiezen uit echt heel veel verschillende creatieve frutsels. Ook werd alles goed stap voor stap uitgelegd, wat erg fijn is. Ik ben blij met het resultaat en zou het iedereen aanraden om eens een workshop te doen.

Van: I.Hanenburg        3/3/2017

Een aantal weken geleden heb ik de workshop 'Kleur je zen' gevold bij Crea bij Kim. Een zeer geslaagde en ontspannen avond. De workshop was goed verzorgd: veel materiaal aanwezig, duidelijke uitleg stap voor stap, een gezellige sfeer en drinken met wat lekkers.Vooral het kleuren van de mandala, waar een ruim aanbod in was, werkte voor mij heel ontspannend. Ik ging naar huis met een goed gevulde tas met 'cadeautjes', mijn eigen gemaakte creaties en een zeer ontspannen gevoel. Kortom, een aanrader!

Reacties Happy Days - Aug 2016

Marja en kimberley!!! SUPER bedankt.. Christina heeft enorm genoten! Zeker voor herhaling vatbaar ... 👍👍👍👍👍👍
- Esther van den Bos 26 augustus


Meiden, wat was het fantastisch! Madelief en Liselotte raken niet uitgepraat. En ze hadden zulke leuke dingen gemaakt. Bedankt en hopelijk tot een volgende keer!
- Wilma Groen 26 augustusVan: A. Tolsma - Maart 2017 

Wij hebben nu 3x Crea Bij Kim het kinderfeestje van onze kinderen laten doen. En het is altijd lekker relaxed. Kim denkt van begin tot eind mee. Wat willen jullie, wat willen de kinderen, wat gaan jullie zelf doen, wat wil je dat ik doe? Alles in overleg. En op het feestje zelf is alles zo goed geregeld, Kim denkt altijd om eventuele alternatieven. Als het niet mooi weer is voor een speurtocht dan heeft ze altijd een plan B. En natuurlijk is Kim geweldig met de kinderen. Op het kinderfeestje van onze zoon waren kinderen met allerlei beperkingen, heel intensief, maar het ging fantastisch! Voor volgend jaar is Crea bij Kim natuurlijk weer ingepland!

Anne-Marie Tolsma-Sijbesma